Język polski
Rozpoczęty przez Polo87, 11 wrz 2008 14:33
79 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 marzec 2009 - 13:31
google.pl
Napisano 14 marzec 2009 - 21:03
w googlach szukam od kilku dni i wyniki mizerne. Znalazłem tylko z czego powstał Czarotyski.. Może ktoś w szkole ostatnio przerabiał Kordiana i ma to w notatkach ?
Napisano 16 kwiecień 2009 - 14:57
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć mowę retoryczną na temat fantastyki na ok.3-4 min ? Albo jakby ktoś wiedział i napisał byłbym bardzo wdzięczny
Napisano 18 listopad 2009 - 15:35
Witam mam na jutro zadana prace domowa. Potrzebuje waszej pomocy ! Bede bardzo wdzięczny 
Temat wypracowania to :
"Rodzice i dzieci okazuja sobie miłosc w rozny sposob".Rozwin mysl odwolujac sie do wlasnych przezyc i wybranych utworow literackich - 'Dym'.Romeo i Julia','Listy do Matki', ' Balladyna',Treny','Oskar i pani Róza','Zemsta'.
Z góry dziękuje El Polako
Temat wypracowania to :
"Rodzice i dzieci okazuja sobie miłosc w rozny sposob".Rozwin mysl odwolujac sie do wlasnych przezyc i wybranych utworow literackich - 'Dym'.Romeo i Julia','Listy do Matki', ' Balladyna',Treny','Oskar i pani Róza','Zemsta'.
Z góry dziękuje El Polako
Napisano 18 listopad 2009 - 15:52
Spróbuj tutaj:
http://www.opoka.org...alna_czyta.html
...ciekawy artykuł odnoszący sie również do Twojego tematu...jesli zależało Ci na przepisaniu gotowego wypracowania to nie mam nic takiego dla Ciebie...jak miałbym Ci pomóc to tylko wtedy jesli okażesz odrobine własnej dobrej woli aby napisać coś od siebie i samemu
http://www.opoka.org...alna_czyta.html
...ciekawy artykuł odnoszący sie również do Twojego tematu...jesli zależało Ci na przepisaniu gotowego wypracowania to nie mam nic takiego dla Ciebie...jak miałbym Ci pomóc to tylko wtedy jesli okażesz odrobine własnej dobrej woli aby napisać coś od siebie i samemu
#76 Gość_gucio_*
Napisano 14 luty 2010 - 20:26
Skąpiec >> List pożegnalny od Kleanta/Elizy
Za google dziękuję !
Za google dziękuję !
Napisano 19 maj 2010 - 15:54
Jak uważasz czy klonowanie , eutanazja , aborcja , niekontrolowana ingerencja w świat przyrody jest możliwa w kraju demokratyczym ?
help !
help !
Napisano 19 maj 2010 - 16:00
Bez sensu, niby czemu mialaby byc niemozliwa?
Napisano 19 maj 2010 - 19:39
to jest twoja własna opinia na ten temat wiec jest to o tyle proste , że mozesz napisać co zechcesz
najwazniejsze zeby sie razem do kupy trzymało
nie rób z siebie kaleki
PS napisz ,że na tak i oczywiscie w formie rozprawki
najwazniejsze zeby sie razem do kupy trzymało
nie rób z siebie kaleki
PS napisz ,że na tak i oczywiscie w formie rozprawki
Użytkownik McReary edytował ten post 19 maj 2010 - 19:39
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych