Koniec z tym
Rozpoczęty przez DominatoR, 05 mar 2010 15:56
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 marzec 2010 - 15:56
Moim zdaniem powinno być zakazana gra Q+W jest to jeden z największych błedów fify na pc. Kto jest za zakazem gry Q+W. Prosze komentować
Napisano 05 marzec 2010 - 15:59
tak tak samo można zakazać q+d krótkich rożnych i jeszcze paru innych zagrań
, a tak na serio nie wiem czemu ludzie płaczą jak ktoś gra q+w, jest to zagranie jak każde inne
Napisano 05 marzec 2010 - 16:01
W fifie 10 nie jest tak znowu źle co do zagrań Q+W . Gdyż nie wszystko wychodzi i nie ma takiego napierdzielania . Poza tym na forum raczej
nie można czegoś takiego zabronić
. Poza tym nawet jeśli to będą spory , czy ktoś zagrał czy nie , programu od takiego czegoś nie ma więc nie będzie jak udowodnić i będzie ogólnie do bani .
nie można czegoś takiego zabronić
Napisano 05 marzec 2010 - 16:02
jak nie ma , soccerbot pokazuje long balle
Napisano 05 marzec 2010 - 16:06
Q+W jest normalnym zagraniem
nie rozumiem was
Jest też proste w bronieniu
Napisano 06 marzec 2010 - 13:28
QW idzie zablokowac. Po mojemu to trudniejsze do bronienia jest ciagle spierdalanie do bokow i wrzucanie na banie, a obroncy stoja - pozdro Finez, Michalooo
Takze kiwa sie kazdy ile tylko moze
a obrony w 10 daja sie obiegac dookola
Po prostu najgorze jest to, ze wielu jest monoschematycznych - zanudzaja po prostu, bo albo sie tylko kiwaja, albo tylko dlugie podania gora/dolem, albo "swiece" z boku.
Ale to potem wychodzi
na WCG 09 na podium jak zawsze, 3 graczy - 2 Niemcow i 1 Polak (mam racje?) Ale to sie bierze z poziomu zycia, a to sie nawet przeklada na fife
Ale to potem wychodzi
Napisano 06 marzec 2010 - 13:38
Użytkownik Szafri dnia 06 marzec 2010 - 13:28 napisał
QW idzie zablokowac. Po mojemu to trudniejsze do bronienia jest ciagle spierdalanie do bokow i wrzucanie na banie, a obroncy stoja - pozdro Finez, Michalooo
Takze kiwa sie kazdy ile tylko moze
a obrony w 10 daja sie obiegac dookola
Po prostu najgorze jest to, ze wielu jest monoschematycznych - zanudzaja po prostu, bo albo sie tylko kiwaja, albo tylko dlugie podania gora/dolem, albo "swiece" z boku.
Ale to potem wychodzi
na WCG 09 na podium jak zawsze, 3 graczy - 2 Niemcow i 1 Polak (mam racje?) Ale to sie bierze z poziomu zycia, a to sie nawet przeklada na fife 
Ale to potem wychodzi
Zgadzam sie z Szafrim w 100%, QW to juz nie jest problem, wystarczy trochę poćwiczyć
Napisano 11 marzec 2010 - 17:32
Użytkownik EduarDo dnia 06 marzec 2010 - 13:38 napisał
Zgadzam sie z Szafrim w 100%, QW to juz nie jest problem, wystarczy trochę poćwiczyć
ustawić krycie czy cuś. Tak jak Szafri powiedział tragedia zaczyna się gdy ktoś gra schematem.. wciąż to samo - nie ma rady na układy. Pozdro
QW normalnie zagranie lubie zucac long balle jak sa wolni obroncy i szybcy napastnicy
a jak Edek napisał mozna pocwiczyc albo krycie ustawic i po long balach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych