Siema. Od początku gry w fife na full detalach gra przycina się i powstają jakby lagi graficzne (takie jakby fale) przez które nie da się wgl płynnie i szybko grać. W innych bardziej wymagających grach niż fifa nie widzę żadnych przycinek ani lagów. Próbowałem już dosłownie wszystkiego.. może ktoś z was miał podobny problem? Proszę o pomoc!
Mój sprzęt:
Procek: dwurdzeniowy AMD Athlon 2,9GHz
RAM: 3GB DDR2
Karta graficzna: GeForce 9500GT 512MB DDR2
Dysk: 500GB
Windows 7
Zasilacz: 400W Logic.
Fifa 11 się przycina
Rozpoczęty przez Marfi, 01 lip 2011 14:49
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 lipiec 2011 - 14:49
Napisano 01 lipiec 2011 - 14:58
Za pewne jak włączasz fife to nie naciskaj "Graj" tylko "Ustawienia gry" i jak masz tam w Konfiguracji obrazu "Jakość renderowania" to daj na średnią albo niską. Grafa się nie zmieni dużo a będzie płynniej się grało. Jak dalej będzie tak samo to nie dawaj na bardzo niską tylko daj "Ustawienia MSAA" na 2x. Powinno być elegancko
Napisano 01 lipiec 2011 - 15:16
co ty wymagasz od takiego kompa?
to tylko GF 9500 ... graj na srednich
problem powinien minac ..
Napisano 01 lipiec 2011 - 15:20
reszta jest w miarę dobra.. tylko ta karta graficzna z czasem mnie już dobija :/ myślałem że da się z niej coś więcej wycisnąć.. dzięki na średnich się nie przycina ..
Napisano 08 lipiec 2011 - 19:55
Kurde nie moge założyć nowego tematu więc piszę tu.
Mam fifę 11 ORG, i gram sobie rankingowe mecze wirtualnej gwiazdy i grałem około 10-15 meczy i zapisało 2, od czego to zależy muszę grać na tej pozycji co mam zaznaczone czy jak?
Mam fifę 11 ORG, i gram sobie rankingowe mecze wirtualnej gwiazdy i grałem około 10-15 meczy i zapisało 2, od czego to zależy muszę grać na tej pozycji co mam zaznaczone czy jak?
Napisano 08 lipiec 2011 - 22:19
moze nie grales meczy rankingowych? albo nie ten tryb
Napisano 09 lipiec 2011 - 09:29
Gram cały czas ten sam "mecze rankingowe wirtualnej gwiazdy" w mistrzostwach wirtualanych klubów i 2 mi zapisalo na 10-15..
Napisano 09 lipiec 2011 - 09:41
a konczysz te mecze? moze po prostu za wczesnie wychodzisz
nie wiem tez czy przypadkiem nie jest tak ze moze zostajesz sam i tych meczy ci nie liczy
nie wiem bo malo gram w tym trybie, graj na swojej pozycji i zobacz wtedy
nie wiem tez czy przypadkiem nie jest tak ze moze zostajesz sam i tych meczy ci nie liczy
nie wiem bo malo gram w tym trybie, graj na swojej pozycji i zobacz wtedy
Napisano 10 lipiec 2011 - 12:07
Mam problem z gra Fifa11(demo)Pobrałem wersje demonstracyjna i chce sobie pograc ale jak włanczam toprzed napisem "kliknij start lub nasisnij spacje" gra sie wyłancza iwyskakuje raport o błedzie.W tygodniu zamiezam kupic Fifa11 pelna wersjaichce aby mi działała.Prosze o poradzenie lub roztżygniecie tegoproblemu.Z góry dziękuje.
Napisano 10 lipiec 2011 - 12:10
Mam problem z gra Fifa11(demo)Pobrałem wersje demonstracyjna i chce sobie pograc ale jak włanczam toprzed napisem "kliknij start lub nasisnij spacje" gra sie wyłancza iwyskakuje raport o błedzie.W tygodniu zamiezam kupic Fifa11 pelna wersjaichce aby mi działała.Prosze o poradzenie lub roztżygniecie tegoproblemu.Z góry dziękuje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych